Rólunk

Történetünk

A RECLAR termékekről a barátnőmtől hallottam először. A korához képest egyszerűen kitünően nézett ki, a bőre teljesen ráncmentes volt. Azt mondta, hogy a RECLAR peelert használja.

Említette, hogy van tapasztalata más márkákkal is, de erősen elriasztott engem az olcsó kínai peelerektől, amelyek a nem megfelelő penge miatt irritálják a bőrt. Ami pedig a legfontosabb, csak a RECLAR tartalmazza a nagyon fontos minden napi használatra alkalmas fényterápiát. Mivel közeledett a feleségem születésnapja, elkezdtem keresgélni az interneten. Egy ilyen ajándék minden bizonnyal tetszeni fog majd neki!

Európában nem volt elérhető a peeler, ha mégis, az eladó több mint 200.000 HUF is elkért érte. Bármi csoda is, az ár túlságosan nagynak tűnt. Tovább keresgéltem. Meggyőződtem róla, hogy a peelert Koreában gyártják.

Akkor még nem tudtam, hogy Dél- Korea a legjobb minőségű kozmetikai termékeiről ismert. Minden erőfeszítést beletettem és sikerült néhány peelert megrendelnem, közvetlenül a RECLAR gyártótól, aki akkoriban még nem rendelkezett hivatalos európai értékesítővel.

A feleségem egyszerűen el volt ragadtatva az ajándéktól. Nem sokkal később, a barátnői kezdtek keresni minket, akiknek elmesélte, hogy milyen csodás hatással van a bőrére a peeler. De nem tudták, hogy hol lehet eztmegvásárolni. Ekkor azt mondtam magamnak, hogy én segíthetek ezeknek a nőknek. Tárgyalni kezdtem a koreai gyártóval, és 2017-ben sikerült létrehoznom első üzleti együttműködésem.

Az egyre növekvő létszámú és elégedett, a RECLAR peelertől függő:) ügyfelekvégül is a RECLAR termékek disztribúcióját eredményezték az Európai Unió egészterületén.

Az eladás előtt beindítottam a termék tesztelését, többek között a szépség szalonokban is, mivel érdekeltek voltunk a termékkel kapcsolatos szakértői vélemények irántis. A kozmetikusok ódákat zengtek a készülékről.

Sokak szerint ez jobb, mint a versenytársak drágább és „nagyobb teljesítményű” készülékei. 

Ennek egyik oka a minőségi aranyozott penge, amely a RECLAR peelert maximálisan gyengéd hatásúvá teszi a mindennapi használatra, a legérzékenyebb bőrre is. A RECLAR peeler nemcsak a kozmetikai ügyfeleknek segített a bőr megfiatalításában, hanem más olyan problémákat is megoldott, mint az aknék, a kis hegek és a mitesszerek a bőrön.

A gyártóval folytatott hosszú tárgyalások után sikerült kedvezőbb eladási feltételeket megállapítanunk. A kedvezőbb árnak köszönhetően pedig a készülék most már otthoni használatra is elérhető.

A feleségemnek szánt ajándéktól eljutottam az első hivatalos e-üzletig, a RECLAR termékek forgalmazásáig Európában.

Sikerült összeállítanom egy pozitívan összehangolt csapatot, amellyel biztosíthatjuk az összes RECLAR termék forgalmazását. Ezen felül már teljes raktáraink és szolgáltatásaink is vannak Európában, így a megrendeléseket általában 24 órán belül kiszállítjuk.

Rendkívül boldog vagyok, hogy Európaszerte segíthetek a nőknek egy szép, ragyogó és egészséges bőr elérésében!

Jan Smid

Üdvözlő kedvezmény

Adja meg az e-mail címét és kedvezményt kaphat