RECLAR hipoallergén galvanikus peeler és fény terápia

Tanúsítványok
Értékelések
100% pénzvisszatérítés

Ha a pórusai el vannak tömődve, úgy érezheti, még a legdrágább kozmetikai szer sem segít a bőrének. Próbálja ki a RECLAR hipoallergén peelert, amely klinikai vizsgálatok által is bizonyított arcliftinget és bőrvilágosító hatást eredményez.

 • Az egyedülálló Koreai ultrahangos peeling mélyen kitisztítja a bőrét
 • A krémeket és a szérumot mélyen a bőrbe juttatja be, és ezzel növeli a tápanyagok felszívódását
 • A kék fény gyógyítja a pattanásokat és ezzel egyidejűleg megakadályozza azok további megjelenését
 • A piros fény kisimítja a ráncokat a homlokon és a szemek körül, és összehúzza a pórusokat
 • A RECLAR penge még a legérzékenyebb bőrre is megfelel
 • Naponta 5 perc használat is elegendő!

51,690.00Ft

Készleten

Videó

Hogyan kell használni az peeler - használati útmutató

Peeler RECLAR v praxi
Videó lejátszása

Felhasználói tapasztalat @quickbeautyadvices

Peeler
Videó lejátszása

Felhasználói tapasztalat - Anezka Hladikova

Peeler
Videó lejátszása

Leírás

A nappali kozmetikumok alkalmazása nem igényeltöbbet 5 percnél. Ezalatt a rövid idő alatt a pórusokból már el is tűnika szennyeződés, a bőrtápláló anyagok pedig mélyen bejutnak a bőrbe. Ez pedig minda galvanikus ionizációnak köszönhető.

Vizes peeling

A hipoallergén peeling, valamint a faggyú és a szennyeződések eltávolítása az ultrahangos vibráció alapjánműködik, amely anélkül hatol be mélyen a bőr alá, hogy irritálná azt.Eltávolítja a pórusokból az összes szennyeződést, valamint az elhalt hámszövetsejteket és a bőrfaggyút, ígya bőre újra lélegeznitud majd.

Galvanikus ionizáció

A galvanikus ionizáció alkalmazásával az arcmaszk vagy a szérum bőrtápláló anyagai mélyen bejutnak a bőrbe. A bőr felületén keletkező mikroáram tökéletesen halványítja a bőrt.

Fényterápia

A fényterápia során a bőr kék (470 nm) és vörös (624 nm) fénnyel megvilágítódik meg. A galvanikus ionizációnak köszönhetően a fáradt bőr is újra tökéletesen tiszta és életerős lesz.

A kék fény segít a szérumnak vagy az arcmaszknak mélyen felszívódni a bőrbe.  A RECLAR penge eltávolítja az aknékat és nyugtatja a gyulladt részeket, ezáltal gondoskodik a bőr teljes egészségéről. Éppen ezért vásárolják ezt a terméket igen gyakran az anyukák a tinédzser korú lányaiknak.

A vörös fény hatékonyan akadályozza a bőr öregedését. Támogatja a kollagén képződését, kisimítja a ráncokat és a kisebb vonalakat, amelyek 30 éves kortól kezdve mármegjelenhetnek a bőrön, ugyanakkorrugalmasságot biztosít a bőrének. Egyszóval segít abban, hogy ragyogó, fiatal ránctalan bőre legyen.

Szeretne még többet megtudni a fényterápiáról? Olvassa el blogunkon a vörös és a kék fény csodálatos hatásairól szóló írást!

A peelingtől kezdve a bőrproblémák és a pigmentáció eltávolításán keresztül egészen a liftingig – mostantól teljes,  rendkívüli gondoskodást élvezhet, amelynek hatásai határozottan nem merülnek  ki az esztétikában.

A RECLAR penge könnyű és könnyen is használható. Azokra az utazásokra is gond nélkül magával viheti majd, ahol nem lesz lehetősége kozmetikai szalonba járn.

Javasoljuk a RECLAR – hipoallergén galvanikus peeler együttes használatát a RECLAR halványító arcmaszkkal  és a RECLAR szérummal.

További információk

Tömeg 250 g
Méretek 200 × 50 × 90 mm

Hogyan működik?

 1.     Kezdje a peelinggelRECLAR hipoallergén galvanikus peeler és fény terápia 1

A peeling a folyamat legfontosabb része. A másodpercenkénti 30 000 rezgés eltávolítja a régi, elhalt hámszövetet, ezzel együtt megtisztítja a pórusokat a faggyútól, ígymegakadályozza az aknék képződését, és felgyorsítja bőrének gyógyulását.

Menete:

 • Tisztítsa meg bőrét a szokásos módon (sminkeltávolító arcvíz, tonik stb)
 • Válassza ki a peeler funkciót. (A gomb hosszantartó lenyomásával kapcsolja be a készüléket,majd röviden nyomja meg a gombot és kapcsolja be a peeling funkciót.)
 • A nedves bőrre használja a RECLAR peelert, az ábrán látható irányban haladjon a bőrön. Alkalmazza a teljes bőrfelszínre. A folyamatnak kb. 5 percig kell tartania.
 • Ha a bőr száradni kezd, nedvesítse vízzel vagy ásványvízzel. A peeler sprayt használ, ezért a száraz bőrre nem lesz teljességgelhatékony.RECLAR hipoallergén galvanikus peeler és fény terápia 2RECLAR hipoallergén galvanikus peeler és fény terápia 3
 • Kezdetben a peelert  kétnaponta  egyszer használja. Ha már a bőre szépen kitisztul, elegendő lesz hetente vagy kéthetente egyszer használnia,a bőrtípusától függően.
 • Peeling után a bőr szárazzá válhat,ezért javasoljuk a maszk, szérum vagy krém használatát.
 1. Használja a kék fénytRECLAR hipoallergén galvanikus peeler és fény terápia 4

A következő lépés a kék fény terápia. Segít enyhíteni a bőrproblémákat és gyulladásokat, hatékonyan küzd a pattanásokkal és enyhíti a tüneteket. A kék fény funkcióval együtt a galvanikus masszázs funkció is működik, amelyik segíti a maszk vagy a szérum tápláló anyagainak bejuttatását a bőrbe.

Menete:

 • A tiszta bőrre vigye fel a szérumot vagy az arcmaszkot.
 • A készülék bekapcsolása után a kék fény (G-Blue) funkció bekapcsolásához nyomja meg a gombot kétszer.
 • Az ábrán látható irányban haladjon a készülékkel, kb. 5 percig.
 • A penge használatakor az ujjait tartsa az szélen. Ez egy elektród, amelyik aktiválja a kék fény funkciót. A készülék fejének a bőrrel való érintkezése után kigyullad a fény.
 • A fej bőrre való ráhelyezésekor enyhe csípő érzést észlelhet. Ezt az ionizáció okozza és semmilyen káros hatással nincs a bőrre.RECLAR hipoallergén galvanikus peeler és fény terápia 5RECLAR hipoallergén galvanikus peeler és fény terápia 6
 • A kék fényt a RECLAR maszkkal együtt használhatja. Vigye fel a maszkot és ezután használja a kék fényt. Ugyanakkor lehetőség van más, az Ön által már megszokott kozmetikai szerekkel való kombinálásra is.
 • A kék fény funkciót minden nap használhatja. Néhány hét folytonos használat után elegendő hetente kétszer, háromszor is, a bőrtípusától függően.
 1. Használja a vörös fénytRECLAR hipoallergén galvanikus peeler és fény terápia 7

Az utolsó lépés a vörös fény használata. Az ultrahangos masszázs a galvanizálással kombinálva revitalizálja a bőrt, amitől az újra természetes erősséget nyer. A vörös fény kisimítja a ráncokat, összehúzza a pórusokat és rugalmasságot biztosít a bőrnek.

Menete:

 • Vigyen fel tápláló vagy ránctalanító krémet bőrére.
 • A készülék bekapcsolása után a vörös fény (G-Red) funkció bekapcsolásához nyomja meg kétszer a vezérlő gombot.
 • Az ábrán látható irányban haladjon a készülékkel, kb. 5 percig.
 • Ne feledkezzen meg arról, hogy használatkor az elektród szélét kell tartania. A készülék megfelelő működését a vörös fény jelzi, amelyik akkor gyullad ki, ha a készülék feje a bőrrel érintkezik.RECLAR hipoallergén galvanikus peeler és fény terápia 6RECLAR hipoallergén galvanikus peeler és fény terápia 5
 • A vörös fény funkciót minden nap használhatja. Néhány hét folytonos használat után elegendő hetente kétszer, háromszor, a bőrtípusától függően.

Galvanizáció 

 • Mindkét fényterápia használatakor a galvanizációnak köszönhetően a  bőrére pozitív és a negatív ionok is hatnak. Ez a kozmetikai szereknek a bőrbe való felszívódását eredményezik . Növelik a bőr ellenállóképességét és segítik a pórusok tisztítása és összehúzódását.

Gyakori kérdések

Hogyan kell tisztítani a RECLAR pengét?

Javasoljuk, hogy a pengét 100% pamut törlővel vagy vatta korongokkal tisztítsa, kevés alkohollal vagy alkoholmentes tisztítószerrel. A papír törlőkendő használata nem javasolt, mivel ennek hatására fokozatosan lekophat a fejről az aranyozás. Ne használjon semmilyen vegyi tisztítószert sem, amely károsíthatja a fejet.

Milyen gyakran használhatom a RECLAR peelert?

Kezdetben a peeling funkciót minden második nap használhatja. Egy hónapnyihasználat után elegendő lesz hetente egyszer, majd  kéthetente egyszer, a bőrtípusától függően. A G-Blue és a G-Red funkciót minden nap lehet használni. Egy hónap folytonos használat után ezt is hasonlóan elegendő lesz kétszer, háromszor használni hetente, szintén a bőrtípusától függően.

Használhatom-e egyszerre az összes funkciót?

Igen, a funkciókat lehet kombinálni egymás között. Javasoljuk, hogy a peelinggel kezdje és kék valamint a vörös fénnyel folytassa, ahogyan az a Hogyan működik fejezetben ismertetve van. Minden funkciót önállóan is lehet használni, ez csakis Öntől és a bőrétől függ.

Mennyi ideig kelltartson egy tisztítás?

Ez mindig attól függ, hogy egy funkciót használ, vagy kombinálja őket. A lehetséges bőrirritáció érdekében figyeljenarra, hogy a tisztítás ideje ne haladja meg a 15 percet. Minden funkció használatára nagyjából 5 percet javasolunk. Ha érzékeny a bőre, 3-4 perccel kezdje és folyamatosan növelje az időtartamot.

Melyik funkciót mikor kell használni?

A peeling funkciót nedves bőrre, a bőr tisztítására használja. A maszk vagy a szérum bevitelére használja a G-Blue funkciót, amely támogatja a jobb felszívódást és gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik. Legvégül a krémet viheti fel a bőrére és alkalmazhatja a G-Red funkciót, amely a pórusok összehúzódását eredményezi. Ezzelvéget is ért a folyamat. A részletes használati útmutatót a Hogyan működik fejezetben találja.

Mindig kell-e maszkot vagy egyéb kozmetikai szert használni?

A bőrt mindig meg kell nedvesíteni vízzel vagy ásványvízzel, krémmel, szérummal vagy maszkkal.

Nem lesz-e probléma, ha tisztítás közben ugyanazon a helyen kétszer is áthaladok egy és ugyanazon funkcióval?

Ebből természetesen nem lesz semmi probléma. Az egy funkcióval való tisztítás 5 percig is tarthat, tehát ha egy és ugyanazon a helyen többször is áthalad a pengével, abból sem származik semmiféle probléma.

Mennyi idő múlva látszik meg az eredmény?

Az első jelek kb. 3 hét használat után lesznek láthatóak. 2 hónap múlva a bőrének állapota jelentősen megjavul.

Használhatom-e a készüléket az érzékeny bőrön is, a szemeim körül, ahol ráncok jelentek meg?

A G-Red funkciót a szemek körül keletkező ráncok kisimítására is használni lehet. Javasoljuk hogy kezelés közben csukja beszemét, hogy a vörös fény ne világítson egyenesen bele. A többi funkcióra általában nincs szükség ezen a helyen, de ezek sem ártalmasak a bőrre.

Használhatom-e a kék fény funkciót, ha aknéktól szenvedek?

A G-Blue kék fény funkció javítja a bőr szerkezetét és megelőző hatással van a gyulladás ellen. Segítséget nyújthat az aknéktól szenvedő embereknek, de mindenki alkalmazhatja. A galvanizációnak köszönhetően kitűnő hatást biztosít a maszk vagy a szérum bőrbe való bejuttatásakor.

Lehet-e kombinálni a vörös és kék fényt egymás után?

Igen, minden funkciót biztonságosan alkalmazhat egymás után. Javasoljuk a kék fénnyel való kezdést a maszk vagy a szérum jobb bejuttatása végett, és a folyamatot vörös fénnyel való befejezését, amivel  krémet juttat a bőrbe valamint összehúzza a pórusokat. A részletes használati útmutatót a Hogyan működik fejezetben találja.

Milyen erővel kell nyomnom a készüléket peeling közben?

A készülék úgy van kifejlesztve, hogy a bőrt mélyen a saját súlya alatt tisztítsa, tehát nem szükséges erővel nyomni. Az Ön keze csakközvetítőként szolgál.Az erővel való lenyomás csak a bőr felesleges irrítálását eredményezheti.

Milyen krémet és szérumot használhatok a RECLAR készülékkel?

Bármilyen, Ön által már megszokott krémet, szérumot vagy maszkot használhat. Javasoluk Önnek a RECLAR maszkot, amelyik minden olyan anyagot tartalmaz, amire a bőrének szüksége van, és a készülékkel együttműködve tökéletesen táplálja és fényesíti a bőrét. A maszk alkalmazása után a kék fénnyel (G-Blue) támogathatja a jobb felszívódását a bőrbe.

Használhatom-e a pengét terhesség alatt?

Terhesség alatt nem javasolt a penge használata. Tanácsoljuk, hogy várja meg a baba születését.

Káros-e a kék illetve a vörös fény a szemre?

A vörös és a kék fény biztonságosak és nem károsak a szemre.

Van-e valamilyen egészségügyi korlátozás a termék használatával kapcsolatban?

Abban az esetben, ha szív és érrendszeri megbetegedésben szenved vagy problémája van a pajzsmirigy működésével, javasoljuk, hogy használat előtt kérjen tanácsot kezelőorvosától.

Használhatják-e a terméket 65 évnél idősebbszemélyek?

Természetesen igen, a termék semmilyen korhatárral nem rendelkezik. Növeli a bőr rugalmasságát és idős korban is segít a ráncok csökkentésében. 30 éves kortól, de még hamarabb is, elkezdheti a készülék használatát, hiszen a készülék hatékony megelőzést biztosít a ráncok ellen.

Műszaki paraméterek

Teljesítmény: 28 000 Hz

Méretek: 170 x 52 x 15,5 mm

Tömeg: 90 g.

Akkumulátor: 500mAh/3,7V/Li-polymer

Töltési idő: 60 perc, használati idő- 30 perc, teljes feltöltöttségnél

Garancia: 2 év

Gyártó ország: Dél-Korea

RECLAR hipoallergén galvanikus peeler és fény terápia 10

Tanúsítványok és értékelések

A RECLAR hipoallergén penge tanúsítványai és tesztjei:

 1. CE – EU tanúsítvány
   CE tanúsítvány 1. old.
   CE tanúsítvány 2. old.
 2. Klinikai értékelés (a bőr feszessé és ragyogóvá tétele)
 3. Tanúsítvány a kék és a vörös fény hullámhosszáról
   Hullámhossz 1. old.
   Hullámhossz 2. old.
   Hullámhossz 3. old.
 4. KC tanúsítvány MSIP-REM-gbt-RB01
 5. FDA tanúsítvány
 6. Szabadalom kézi elektródával rendelkező bőrápoló készülékre
 7. A galvanikus és az ultrahangú funkció helyes működését jelző berendezés szabadalma
 8. A galvanikus üzemmód teszt jelentése
   Teszt 1. old.
   Teszt 2. old.
   Teszt 3. old.
   Teszt 4. old.
 9. 2016 – prémium márka díj
 10. 2017 – Hi-Seoul Good Product díj
 11. 2018 – Brand Stars díj
 12. GMP tanúsítvány
 13. ISO 9001:2015
 14. ISO 13485:2003
 15. összehasonlító tanulmány a szabad gyökök kék és vörös fény általi eltávolításának képességéről – a fényterápia fiatalító hatása
 16. A magasfrekvenciás és az ultrahangos kezelés hatásai a bőr pigmentációjára

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„RECLAR hipoallergén galvanikus peeler és fény terápia” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 • AKCIÓ: RECLAR Hidratáló csomag

  AKCIÓ: RECLAR Hidratáló csomag

  AKCIÓ

  Akció! 26,125.44Ft

  Készleten

  Kosárba teszem
 • AKCIÓ: RECLAR Hidratáló csomag

  AKCIÓ: RECLAR Hidratáló csomag

  AKCIÓ

  Akció! 26,125.44Ft

  Készleten

  Kosárba teszem
 • RECLAR hipoallergén galvanikus peeler és fény terápia

  RECLAR hipoallergén galvanikus peeler és fény terápia

  Ingyenes szállítás

  51,690.00Ft

  Készleten

  Kosárba teszem
 • Kedvezményes csomag: 5× Camelia essence az ION Misthez 100 ml

  Kedvezményes csomag: 5× Camelia essence az ION Misthez 100 ml

  Akció! 13,999.00Ft

  Készleten

  Kosárba teszem
 • Kedvezményes csomag: 20× RECLAR halványító bőrmaszk

  Kedvezményes csomag: 20× RECLAR halványító bőrmaszk

  Akció! 26,899.00Ft

  Készleten

  Kosárba teszem
 • Kedvezményes csomag: fekete színű RECLAR ION Mist 24H + 4x Camelia eszencia

  Kedvezményes csomag: fekete színű RECLAR ION Mist 24H + 4x Camelia eszencia

  Akció! 26,899.00Ft

  Készleten

  Kosárba teszem
 • Kedvezményes csomag: RECLAR ION MIST 24H fehér + 4× Camelia essence

  Kedvezményes csomag: RECLAR ION MIST 24H fehér + 4× Camelia essence

  Akció! 26,899.00Ft

  Készleten

  Kosárba teszem
 • Speciális kezdőcsomag: Komplett gondoskodás a bőrről

  Speciális kezdőcsomag: Komplett gondoskodás a bőrről

  Akció! 95,260.00Ft

  Készleten

  Kosárba teszem
 • RECLAR- Camelia nyugtató esszencia, 100 ml

  RECLAR- Camelia nyugtató esszencia, 100 ml

  3,299.00Ft

  Készleten

  Kosárba teszem
 • 24h RECLAR ION MIST ionizációs spray

  24h RECLAR ION MIST ionizációs spray

  18,490.00Ft

  Készleten

  Opciók választása
 • RECLAR Pure Vita Serum szérum 30ml

  RECLAR Pure Vita Serum szérum 30ml

  9,199.00Ft

  Készleten

  Kosárba teszem
 • RECLAR halványító bőrmaszk - 5 db

  RECLAR halványító bőrmaszk – 5 db

  7,899.00Ft

  Készleten

  Kosárba teszem
 • RECLAR hipoallergén galvanikus peeler és fény terápia - arany

  RECLAR hipoallergén galvanikus peeler és fény terápia – arany

  Ingyenes szállítás

  68,990.00Ft

  Készleten

  Kosárba teszem

Üdvözlő kedvezmény

Adja meg az e-mail címét és kedvezményt kaphat